The Tosti Club, dé nieuwe speler binnen de foodservice.

The Tosti Club heeft iets nieuws: de Mini Tosti®! Met deze snack gaan wij samen met de (horeca)ondernemer de foodservicemarkt veroveren. Gemaakt met de beste ingrediënten, precies zoals je van ons gewend bent. De The Tosti Club Mini Tosti tilt jouw snackmoment naar een hoger niveau, of je nu een horecagelegenheid, hotel, kantoor of vereniging hebt. De perfecte snack voor even tussendoor. Dé aanvulling op het huidige diepvriessnack aanbod.

Trend: shareable food
We zien het steeds meer terug in het straatbeeld: shareable food. Eerlijk zullen we alles delen staat in onze maatschappij hoger en hoger op ons lijstje. The Tosti Club draagt hier graag aan bij. Tijdens de borrel, een vroege lunch of na het stappen. De Mini Tosti® kan op ieder moment van de dag, samen.

Ambachtelijke ingrediënten

De Mini Tosti’s zijn gemaakt met het beroemde biologische brood van Bakkerij Carl Siegert en de heerlijke kaas van Beemster. Dezelfde ambachtelijke boterham, precies zoals opa hem vroeger bakte, maar dan in het klein. Rijkelijk belegd met de lekkerste ingrediënten en in verschillende varianten: Cheese, Cheese & Ham en Cheese & Salsa.

De Mini Tosti kan gebakken worden in het speciale The Tosti Club ijzer, maar ook gewoon in de pan of in de Airfryer. Uiteraard kunnen pakketten ook worden uitgebreid met onder andere: The Tosti Club sauzen, prikkers, servetten, take-away dozen en papieren tassen.

The Tosti Club
Sauce & Dips

The Tosti Club Sauce
Nog een stapje verder en ga je voor de volledige (smaak)beleving? Geniet dan van onze speciaal ontwikkelde The Tosti Club Sauce. Een heerlijke, veelzijdige Sauce die onze tosti’s eer aan doet. Ziet eruit om op te eten en smaakt natuurlijk net zo lekker. Hier blijven je gasten naar vragen!

The Tosti Club Sauce is leverbaar in een 535ML fles of in handig 30ML sachet. Uiteraard in onze herkenbare huisstijl. Serveer het bij de tosti’s of verkoop er los bij.

The Tosti Club Dips
Een relatief “simpele” tosti geef je een boost met een (of meerdere) van The Tosti Club dips. Zo zet jij, als ondernemer, eenvoudig een product met toppresentatie neer. Met een hogere marge tot gevolg. De combinatie van de Mini Tosti’s, frisse rauwkost en drie dips geeft die finishing touch waar iedere Bourgondiër op zit te wachten.

Maar daar blijft het niet bij…
Naast Mini Tosti’s breidt The Tosti Club snel uit. Denk bijvoorbeeld aan sandwiches gemaakt van ons overheerlijke brood en de zogenaamde The Dutch Pizza, ons antwoord op voedselverspilling. Hierover later meer, maar een tipje van de sluier: het gemak van de klant staat altijd voorop.
Na verschillende vragen uit de markt heeft The Tosti Club besloten haar merk uit te breiden naar foodservice. Onze klant ziet ons graag, en noemt ons een sterk merk binnen het broodsegment. Termen als jong, krachtig, kwaliteit, tijdloos, en echt worden vaak genoemd. Samen met onze partners gaan wij het waarmaken.

Welcome to
The Tosti Club

Tijd vliegt

Dankzij de grootte van onze Mini’s hoeven klanten nooit meer lang te wachten op een heerlijke snack. Hiermee verhogen wij het gemak binnen jouw organisatie. Door onze constante en hoge kwaliteit kan jij als ondernemer binnen een korte periode een geweldig versproduct op (sta)tafel zetten. Geen verspilling, lage personeelskosten, snelle bereiding, een mooi merk en het belangrijkst: een heerlijk eindproduct. Door hun formaat makkelijk te delen, dus behalve lekker nog gezellig ook.

Tijdens de Horecava zal The Tosti Club Mini worden geïntroduceerd in het InnovationLab. De volgende drie smaken zullen als eerste hun intrede doen:

  • Cheese
  • Cheese & Ham
  • Cheese & Salsa

Wij geloven sterk in ons verhaal en zetten ons beste broodje voor om hét kwaliteitsmerk te worden binnen het broodsegment. Met behulp van onze fysieke winkels, waar we naast de Mini Tosti’s uiteraard ook de grote variant verkopen, versterken wij onze groei, creëren we herkenbaarheid én afzetmogelijkheden binnen de markt.

Op dit moment werken wij aan de ontwikkeling van de volgende The Tosti Club producten:

1.The Tosti Club SauceLeverbaar
2.The Tosti Club Mini’sLeverbaar
3.The Tosti Club SandwichIntroductie 2019
4.DipsIntroductie 2019
5.SliceIntroductie 2019
6.DipsoupIntroductie 2019

In iedere The Tosti Club Mini verpakking zitten 4 x 3 mini tosti’s in dezelfde smaak. Elke omdoos bevat 12 verpakkingen. Voor de snelle rekenaars: dat zijn in totaal 144 Mini’s.

De Mini Tosti® in het kort:

  • Echte, ambachtelijke tosti’s in miniformaat
  • Gemaakt van 18 mm dik gesneden, biologisch witbrood
  • Herkenbare, authentieke uitstraling
  • 3 heerlijke smaken
  • Om samen van te genieten

Wie is The Tosti Club?

The Tosti Club is een snelgroeiende keten van eigentijdse restaurants en take-aways. Tijdens ontbijt, lunch, avondeten en alles ertussenin kun je hier genieten van de lekkerste en dikste tosti’s. Gemaakt van 18 mm dik ambachtelijk brood (bakkersgist en desem), rijkelijk belegd met heerlijke, verse ingrediënten en een dosis liefde. De autoriteit op het gebied van tosti’s. Naast de beste tosti’s biedt The Tosti Club ook de beroemde The Tosti Sauce aan. Die liefde en die beleving wil The Tosti Club met jou delen: The feeling you love to share.

Voor meer informatie over The Tosti Club neem je een kijkje op www.thetosticlub.nl Prijzen op aanvraag. marketing@thetosticlub.nl

Voor jouw gratis proefpakket

  • Mini Tosti’s
  • The Tosti Club prikkers en servetten