Tosti's, waar en wanneer je maar wilt

Who says no to tosti’s?! The Tosti Club zorgt ervoor dat je altijd en overal de lekkerste, ambachtelijke tosti’s kunt eten. Bij een groot event, in een bar, bij het tankstation of zelfs in het vliegtuig. Onze Mini Tosti® is namelijk super handzaam, in een mum van tijd bereid én om je vingers bij af te likken. Want hij is rijkelijk belegd met verse ingrediënten en een flinke dosis liefde (voor kaas).

The Tosti Club Mini Tosti

De Mini Tosti® in het kort

 • Ambachtelijke tosti’s in miniformaat
 • Gemaakt van 18 mm dik gesneden, biologisch brood
 • Verkrijgbaar in 3 smaken
 • Om samen van te genieten

De Mini Tosti® is dé perfecte bite voor elk moment van de dag. Ze zijn net als alle tosti’s van The Tosti Club cultureel erffood: ze doen hun oorsprong, het brood en de ingrediënten eer aan. Geen poespas, geen platgedrukte tosti waar alle kaas is uitgelopen, geen slap brood. Ze hebben een ziel en vertellen het verhaal van Coen Heijkoop, van de tarweboer en de molenaar, van de bakker en de kaasboer.

Smaken en ambachtelijke ingrediënten
De Mini Tosti® is er in drie verschillende smaken:

 • Cheese
 • Cheese & Ham
 • Cheese & Salsa

Alle ingrediënten zijn ambachtelijk en met liefde gemaakt en zijn van hoge kwaliteit. De kaas komt van Beemster, het biologische desembrood van Carl Siegert en de kruiden van Bresc. En om die ingrediënten eer aan te doen bakken de tosti zoals opa dat vroeger deed: zonder hem plat te drukken.

Fast & delicious

Door een korte bereidingstijd kunnen met één grill-ijzer van The Tosti Club 75 porties worden gemaakt in slechts één uur. Dat zijn zo’n 225 Mini’s in totaal. Binnen no time serveer je een verse bite van hoge kwaliteit. Geen verspilling, lage personeelskosten en vooral fast and delicious.

Omdat onze grillijzers de tosti niet platdrukken, blijven de structuur van het brood en de kaas behouden. Wel zo lekker! Is een grill-ijzer geen optie? Dan bereid je de Mini Tosti® net zo makkelijk in een airfryer, pan of oven.

Share & care
Samen genieten is dubbel genieten. Onze Mini Tosti’s zijn de ideale snack om te delen, zo wordt tosti’s eten nóg leuker. Bovendien kun je ze overal en op ieder moment van de dag eten. Als borrelhap of side dish, onderweg naar je werk of bij een afspraak, in de auto of op kantoor.

Wist je ook dat The Tosti Club focust op zero waste? Wij werken samen met partners als Too Good To Go en Beemsterkaas, waarmee de Mini Tosti® een duurzame, bewuste keuze is.

Bestellen
De Mini Tosti® wordt in een omdoos met daarin 12 verpakkingen van 12 mini tosti’s geleverd. Dat zijn dus 144 Mini’s in totaal Van iedere smaak zitten er vier tosti’s in de verpakking. Voor de complete beleving zijn er ook extra’s leverbaar, zoals The Tosti Club Sauce, servetten, prikkers, vetvrijpapier, take-awayboxen en paper bags.

It’s time to ketch-up
De Mini Tosti® is naast efficiënt en easy to share:

 • Diepvriesvers
 • Eenvoudig te bereiden
 • Direct leverbaar
 • Ideaal voor Mix & Match
 • Duurzaam

The Tosti Club
Sauce & Dips

The Tosti Club Sauce
De speciaal ontwikkelde The Tosti Club Sauce is een heerlijke, veelzijdige saus die tosti’s eer aandoet. Het is een echte smaakbom. The Tosti Club Sauce is leverbaar in een fles van 535 ml of een handige sachet van 30 ml.

The Tosti Club Dips
Geef je tosti een boost met The Tosti Club Dips! Ze zijn de finishing touch voor de Mini Tosti®. Daar zit iedere tosti-lover op te wachten. En als ondernemer creëer je op een goedkope manier meer marge. Twee vliegen in een klap!

Welcome to
The Tosti Club

Interesse?

Prijzen voor onze foodserviceproducten zijn per mail aan te vragen: marketing@thetosticlub.nl.

Op deze pagina verschijnen ook al onze nieuwe producten. The Tosti Club blijft uitbreiden en is altijd bezig met de ontwikkeling van nieuwe tosti-musthaves, waarbij het gemak van de klant voorop staat. Op zoek naar een specifiek product? Stuur dan een mail naar office@thetosticlub.nl.